koncept

haarfein (tysk = hårfin)

ØKOLOGI-FRISØR? EN HÅRFIN BALANCE...

Jeg åbnede århus` første økologiske frisør salon i april 2005, efter at have arbejdet som frisør siden 1986 - de sidste 6 år i en miljøvenlig salon. Efter så mange år i branchen, trængte jeg til at gøre tingene på MIN måde og så RENT som muligt, for mig selv, mine kunder og fremtidige ansatte..

Jeg undersøgte ALT på markedet og kom frem til at kunne arbejde videre som frisør (jeg elsker mit fag ;-)), med de produkter der er godkendt til grøn salon, så jeg tog kontakt til frisør Anne-Sophie Willumsen (ejer af Zenz salonerne i København og udvikler af grøn salon konceptet), og det blev startskuddet til haarfein - økologisk frisør. I dag arbejder jeg stadig på at finde flere og bedre produkter og arbejder sammen med de førende på feltet.

Vær opmærksom på, at det kun er saloner med " Grøn salon " certifikat der er underlagt en kontrol fra myndighederne, så altså; VORES VALG = DIN TRYGHED.

Læs mere på www.videncenterforallergi.dk


gravid hos haarfein

Hos os undgår du hormonforstyrrende stoffer (parabener) og parfume...Hos os gælder de samme anbefalinger som kommer fra sundhedsstyrelsen: undgå at farve dit hår under graviditet og amning

Kan du ABSOLUT ikke lade være; så undgå farve på hårbunden, få lavet reflekser i stedet OG gør det i en grøn salon!

Læs mere på www.mst.dk


Hårfarvning i salonen

elumen.jpgELUMEN

Til dig der vil være mørkere, have dækket grå hår eller have en køligere / varmere tone i håret. Ammoniakfri permanent hårfarve. Virker uden ppd, oxydation (beize) og kemiske virkemidler. Klare ægte farvepigmenter (godkendt til fødevare industrien) trænger dybt ind i hårets skællag (det yderste lag på håret) via en form for magnetisme og giver en fantastisk glans. Det er faktisk muligt at trække farven af håret igen , uden brug af afblegning. Eneste farve på markedet der er permanent og godkendt af miljø kontrollen.

logona.jpgLOGONA CREMEFARVE

Økologisk og biodynamisk dyrket 100% plantefarvestoffer. Til dig der vil være lidt mørkere eller have en varmere nuance i håret.

 

 

farouk-systems.jpgSUNGLITZ FRA FAROUK SYSTEMS

SunGlitz fra Farouk Systems: det er muligt at få lavet lyse reflekser hos haarfein, med lysning baseret på en lerblanding med silkeproteiner, olier og naturpigmenter fra Farouk Systems. Disse er selvfølgelig uden ammoniak og ppd.

Åbningstider:

Man - Onsdag: 9:00-17:00
Tors - Fredag: 9:00 - 18:00
Lørdag: 9:00 - 14:00
Søndag lukket


HAARFEIN

Jægergårdsgade 41
8000 Århus C
Tlf.: 86190309
info@haarfein.dk

CVR: 28057806

custom_text_leveringsbetingelser-popup-tekst